OVER ONS

CONTACT

Alles op het gebied van podiumbouw en tijdelijke constructies voor evenementen onder één dak!

LSB Events is ontstaan uit een samenwerking tussen LSB Groep en het bedrijf van Pierre Rieu. LSB Groep is al 65 jaar expert op het gebied van steigerbouw in bouw en industrie. Pierre heeft, door zijn jarenlange ervaring bij André Rieu Productions, kennis van de productionele kant van evenementen. Hierdoor ontstaat een ijzersterke combinatie in podiumbouw.

André Rieu staat bekend om zijn wereldwijde grootse shows met onder andere het grootste reizende podium ter wereld. Pierre heeft hier de productionele leiding over.

LSB Groep werkt conform de hoogste veiligheidseisen voor de infrastructuur en industrie. De kennis en eisen uit deze branche worden dan ook toegepast op de dynamische wereld van de evenementen.

Het nieuwe bedrijf, LSB Events, is dan ook the best of both worlds. Samen denken zij in oplossingen voor jouw event. LSB Events heeft als doel om professionele podia te verzorgen waarbij de klant ontzorgd wordt. Ze biedt het gehele pakket op het gebied van podiumbouw en tijdelijke constructies. Alles zodanig vormgegeven dat de gast van het event optimaal kan genieten.

Kwaliteit, flexibiliteit en focus op gemak staan centraal

Het doel van LSB Events is niet alleen om zoveel mogelijk klanten te ontzorgen, maar ook om de hoogste veiligheidseisen op het gebied van steigerbouw in te brengen in de evenementenindustrie: “Safety journey to the top”.

Werk je met LSB Events? Dan werk je met een team vaste mensen die allemaal hetzelfde doel hebben. Een teamgedachte die duidelijk voelbaar is. Wat wij zelf het mooiste vinden aan de evenementenwereld? Wij zijn één van de eerste partijen die je betrekt bij jouw event en de laatste die weggaan. Wij vinden het fantastisch om dit allemaal mee te maken én de mensen te zien genieten.

FACT

Het allereerste Pinkpop Festival podium ooit werd gebouwd door LSB Groep in 1970!