WAT WE DOEN

Wij zorgen voor een spectaculaire stage! Van verhuur tot custom-made podiumbouw en tijdelijke constructies voor evenementen.

Geen evenement is compleet zonder een podium. Wij denken graag met je mee vanaf de tekentafel hoe we jouw boodschap kunnen versterken met behulp van onze podiums en bijhorende tijdelijke constructies.

LSB Events levert zowel op-maat-gemaakte podiums en tijdelijk constructies voor evenementen als de verhuur van een standaard podium of onderdelen. Zowel het design als de logistiek wordt door ons in eigen huis verzorgd. Wij zijn jouw one-stop-shop voor podiumbouw.

Hoe werken wij?
Als jouw partner in de podiumtechniek en tijdelijke constructies zitten we al in een vroeg stadium samen om de tafel. Onze samenwerking start altijd met jouw wensen en ideeën. Wat wil je bereiken? En welke technische eisen hangen daaraan vast? Op dit laatste geven wij natuurlijk antwoord. Wij inventariseren en bekijken de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat je een compleet beeld hebt van wat er mogelijk is en schetsen diverse scenario’s. Deze zijn natuurlijk afhankelijk van het budget. We zorgen voor de optimale prijskwaliteitverhouding. We leveren vervolgens niet alleen het materiaal, maar verzorgen ook de gehele podiumbouw.

Onze teamleden hebben een duidelijke visie voor ogen: zowel de klant als de eindgebruiker staan te allen tijde centraal. Wij zorgen ervoor dat de klant keer op keer een prettige samenwerking ervaart met duidelijke communicatie en afspraken die worden nagekomen.

Voor ons ligt de focus op gemak voor de klant, kwaliteit en flexibiliteit. Wij ontzorgen.